تبلیغات
مجله اینترنتی میدیاصفر - نان گندم بهتر است یا نان جو؟
مجله اینترنتی میدیاصفر
هر آنچه شما می خواهید در مجله اینترنتی میدیاصفر





به تازگی متوجه شدم که اکثر مارک‌های محبوب نان در سطح شهر،از اغلب انواع نان‌هایشان، نسخه‌ی جوی آن‌ها را نیز تولید کرده‌اند، پس بنظرم رسید که امتحانشان کنم!

نان گندم بهتر است یا نان جو؟,نان جو بهتر است یا نان گندم؟,عکس,عکس جدید,نان,صبحانه,تغذیه سالم,میدیاصفر,فیبرها,گروه اینترنتی میدیاصفر

 اگر بخواهم روراست باشم من خیلی زیاد نان مصرف نمی‌کنم، اما شوهرم چرا، اصلاً مهم نیست چقدر تلاش کنم، او از این عادتش دست بردار نیست، او نان را بخشی از رژیم غذایی اش می‌داند.
پس به تست این نان‌ها مصمم شدم تا ببینم در مزه چقدر تفاوت دارند. راستش را بگویم خیلی مزه‌ی متفاوتی با نان گندم داشت!
 میدیاصفر
چرا نان جو؟
جو،منبع بهتری از کربوهیدرات خوب است،هضمش بیشتر طول می‌کشد، و برای مدت زمان بیشتری احساس سیری در شما ایجاد می‌کند. همچنین جو منبع خوبی از فیبر هم هست و پروتئین بیشتری هم دارد!
و آنطور که تحقیقات نشان داده، رژیم غذایی سرشار از فیبر،به کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها به ویژه سرطان روده‌ی بزرگ، دیابت، مشکلات گوارشی و بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.
 بقیه در ادامه مطلب

فروش ویژه.پرداخت هزینه بعد از تحویل کالا




جوی دو سر کامل، جویی است که هنوز حاوی آندوسپرم، سبوس و جوانه است. جوی دو سر کامل، منبعی غنی از فیبر، پروتئین و انواع ویتامین‌هاست. مطالعات روشن کرده‌اند که جو نوع خاصی فیبر به نام بتاگلوکان دارد که اختصاصا در کاهش کلسترول بسیار مؤثر است.
جوی کامل شامل ۷ ویتامین، از جمله ویتامین E، آهن و کلسیم است. همچنین جو به نسب گندم یا ذرت، دو برابر پروتئین دارد!
اگر بخواهم با توجه به چیزهایی که یافتم، بصورت خلاصه بین نان‌ها مقایسه‌ای انجام دهم باید بگویم که نان جو کمی کربوهیدرات پایین‌تر و پروتئین بالاتر و فیبر خیلی بالاتری دارد.میدیاصفر
چه چیز فیبر خوب است؟
فایده‌ی مصرف فیبر این است که حجم بیشتری در معده جای می‌گیرد،مدفوع را نرم می‌کند و زمان جابجایی مواد غذایی در دستگاه گوارش را کاهش می‌دهد.www.Midya0.ir

نان جو یا نان گندم؟
با توجه به اینکه طعم این دو نان آنقدرها هم باهم تفاوت ندارد،بنظر می‌رسد که انتخاب نان جو انتخاب مفیدتری به نسبت نان گندم باشد. مخصوصاً اگر در حال مراقبت از وزنتان یا کاهش وزن هستید. انتخاب نان جو به کاهش مقدار مصرف کربوهیدرات، و افزایش مقدار مصرف پروتئینتان هم کمک می‌کند،بنابراین برای کسانی که به دنبال عضله سازی یا ترمیم عضلاتشان هستند گزینه‌ی بهتری است.
منبع:تناسب اندام
بازنشر:میدیاصفر
http://midya0.ir/post/category/15

/گروه اینترنتی میدیاصفر/

مطالب مرتبط و پربازدید

عکس های مدل لباس عروس2014

جدیدترین عکس های شقایق قراهانی

عکس بهنوش بختیاری پای سفره هفت سین

عکس جدید الناز شاکردوست در اولین روز بهار93

عکس های جدید و زیبا از نسرین مقانلو

عکس های جدید از تمام بازیگران سریال مرحمت

عکس کوزی در صف اول نماز جماعت

مدل لباس های کوتاه زنانه مجلسی2014

آموزش مدل آرایش آبی فانتزی چشم

ورزش هایی که باعث افزایش قد میشود

نقش های ویتامین آ در بدن

کاربردهای لیموترش برای زیبایی

جدیدترین عکس های مدل لباس مجلسی زنانه2014

عکس جدید خانوادگی حمید گودرزی

عکس زیبا از برزو ارجمند و همسرش

عکس شقایق دهقان و پسرش نویان در اصفهان

عکس هانیه توسلی در کنار باران کوثری





طبقه بندی: مجله ی پزشکی، 
برچسب ها: تناسب اندام، مجله پزشکی، فواید نان جو، فواید نان گندم، چگونه وزنی مناسب داشته باشیم، کاهش وزن، وزن مناسب،
ارسال توسط Admin

آرشیو مطالب
آپلود رایگان و دائمی
پیوند های روزانه
بازی آنلاین