تبلیغات
مجله اینترنتی میدیاصفر - فوت و فن های مهم در پخت آش
مجله اینترنتی میدیاصفر
هر آنچه شما می خواهید در مجله اینترنتی میدیاصفر





درست‌کردن یک آش خوشمزه،کاری هنرمندانه است. همه خانم‌ها آش درست می‌کنند، ولی بعضی از این آش‌ها حسابی جاافتاده و خوش عطر و بوست که نشان‌دهنده هنر خانم خانه‌دار است.
فوت و فن های مهم در پخت آش,پخت آش,تزیین اش,آش,آش کشک,میدیاصفر

اگر شما هم می‌خواهید آشی لذیذ و خوش طعم‌ آماده کنید، بهتر است این نکات را در نظر داشته باشید:

حبوباتی که برای پخت آش استفاده می‌شود، باید خیس‌خورده باشد. خوب است حبوبات را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید. برای پخت آش نخود باید زودتر و قبل از سایر حبوبات خیس شود، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد می‌کند...بقیه در ادامه مطلب

بعد از این‌که حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس ​شود.

برای این‌که نفخ آش اذیت‌تان نکند، می‌توانید حبوبات را دو بار بجوشانید و هر دفعه هم آب آن را عوض کنید و دوباره آب‌جوش بریزید. (زیرا ریختن آب سرد باعث دیرپز شدن حبوبات می‌شود)​ بعد از این‌که حبوبات مدتی جوشید، آب آن را دور بریزید تا نفخ حبوبات گرفته شود.

هرگز به آش بخصوص آش رشته نمک نزنید زیرا هم رشته و هم کشک نمک دارد و با این کار ممکن است آش شور شود. در مرحله آخر پخت، آش را بچشید و اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید.

کشک را در آخرین مراحل پخت داخل آش بریزید و مقداری از آن را هم برای تزئین روی آش نگهدارید.

اگر آش را با آب گوشت یا آب مرغ تهیه کنید، بسیار خوشمزه‌تر می‌شود.

اگر آش‌تان رقیق شده، می‌توانید مقداری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، آن را داخل آش بریزید.

یک آش خوشمزه باید خوب جابیفتد؛ پس آش را روی شعله ملایم بپزید و دائم آن را هم بزنید.

منبع:آشپزی ما
گردآوری:میدیاصفر




طبقه بندی: آشپزی، 
برچسب ها: فوت و فن های خوشمزه کردن غذا، دستور پخت انواع غذاها، آموزش درست کردن انواع غذا، آموزش آشپزی، آش مخصوص رمضان، طرز تهیه آش خوشمزه تصویری، فوت و فن هایی که نمیدانستید،
ارسال توسط Admin

آرشیو مطالب
آپلود رایگان و دائمی
پیوند های روزانه
بازی آنلاین