تبلیغات
مجله اینترنتی میدیاصفر - طرز تهیه همبرگر ماهی
مجله اینترنتی میدیاصفر
هر آنچه شما می خواهید در مجله اینترنتی میدیاصفر





طرز تهیه همبرگر ماهی,آشپزی,میدیاصفر

مواد لازم برای شش نفر:

فیله ماهی: ۵۰۰ گرم
فلفل تند قرمز: نصف عدد.
کاری پاستا: چهار قاشق چایخوری
شکر: دو قاشق مرباخــوری
سس ماهی: یک قاشق غذاخوری
تخممرغ: دو عدد
مارچوبه: ۵۰ گرم.
روغن و آرد سوخاری: به میزان لازم
 طرز تهیه و توضیحات بیشتر در ادامه مطلب

طرز تهیه:
فلفل قرمز تند را ریز خرد کرده و به همراه شکر، کاری پاستا، سس ماهی و تخم‌مرغ‌ها در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم. ماهی را تکه‌تکه خرد کرده و در مخلوط آماده شده به مدت ۵-۱۰ دقیقه خوابانده تا مزه‌دار شود، سپس آنها را در داخل دستگاه غذاساز ریخته و همه مواد را خوب می‌زنیم. مارچوبه را خرد کرده و با غذاساز خوب می‌زنیم تا مواد گوشتی یک‌دست شوند. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته، با دست فرم داده و در آرد سوخاری می‌غلتانیم. همبرگرهای فرم داده شده را در ظرفی چیده و در یخچال قرار می‌دهیم تا سرد شوند، سپس همبرگرها را در روغن مایع داغ سرخ می‌کنیم. این غذا را با برنج و سالاد نیز می‌توان سرو کرد.میدیاصفر

نکاتکاری پاستا، ادویهای تایلندی است که شبیه رب گوجهفرنگی تند میباشد.میدیاصفر
سس ماهی نیز محصول کشور تایلند است که در تهیه غذاهایی که از ماهی استفاده میشود به کار میرود.
از فیله ماهیهایی که دارای گوشت سفید است، استفاده نمایید

منبع:آشپزی ما

گردآوری:میدیاصفر




طبقه بندی: آشپزی، 
برچسب ها: آشپزی، دستور پخت انواع غذاها، آموزش درست کردن انواع غذا، همبرگر ماهی، آموزش آشپزی، آموزش آشپزی رایگان، غذاهای خوشمزه مرتبط با ماهی،
ارسال توسط Admin

آرشیو مطالب
آپلود رایگان و دائمی
پیوند های روزانه
بازی آنلاین