تبلیغات
مجله اینترنتی میدیاصفر - طرز تهیه میگو کبابی
مجله اینترنتی میدیاصفر
هر آنچه شما می خواهید در مجله اینترنتی میدیاصفر





تاریخ : 1394/04/31
طرز تهیه میگو کبابی,عکس,میگو,کباب,غذا,آشپزی,آموزش,دیدنی,وشمزه,غذاهای لذیذ,ایرونی,غذاهای ایرانی,غذاهای اروپایی,غذاهای دریایی,دریا,خوشمزه,عکس میگو,میدیاصفر,مجله آشپزی
مواد لازم برای میگو کبابی :
 * میگوی بزرگ :     ۱۶ تا ۲۰ عدد (تقریبا ۴۵۰ گرم)
روغن زیتون:     به مقدار لازم
 نمک :    یک چهارم فاشق چایخوری
 کره :    ۳ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده :    ۳ حبه
پیازچه خرد شده برای تزیین : . ۱ قاشق چایخوری
* سیخ کبابی بامبو:     ۲۰ عدد


* برای آماده کردن میگو کافی است که سر آن را جدا کرده و رگ سیاه را با احتیاط دربیاورید. می توانید دم میگو را نبرید و نگه دارید.
میدیاصفر
* سیخ های کبابی بامبو را برای حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع طبخ در آب خیس کنید.
طرز تهیه در ادامه مطلب

طرز تهیه:
دستگاه گریل را برای حرارت بالا آماده کنید، یک طرف دستگاه باید سرد باشد و شعله یا زغال آن روشن نشود.

در حالی که گریل دارد گرم می شود، میگوها را به سیخ بکشید. از دم آن ها شروع کرده و به آرامی سیخ را تا انتهای گوشت میگو پیش ببرید. حالا میگو را به روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک روی آن بپاشید.

کره و سیر در یک کاسه مخصوص مایکروویو ریخته و آن ها را داخل ماکروویو گرم کنید تا کره ذوب و داغ شود. (می توانید برای گرم کردن به جای مایکروویو از اجاق گاز استفاده کنید)

سیخ ها را روی گریل در قسمتی که شعله یا زغال است چیده و انتهای سیخ را طوری قرار بدهید که در قسمت خنک دستگاه باشد. هر طرف میگو باید برای حدود ۲ دقیقه کباب شود.

وقتی مرحله کباب کردن به اتمام رسید، میگوها را از روی گریل برداشته و در ظرف مخصوص سرو بچینید. حالا کره و سیر را اضافه کرده و پیازچه را روی میگوها پخش کنید!

منبع : novinzi.com



طبقه بندی: آشپزی، 
برچسب ها: پخت میگو، میگو، آموزش آشپزی، آموزش تهیه میگو، آموزش تهیه میگو کبابی، میگوی کبابی+آموزش، آموزش درست کردن میگوی کبابی،
ارسال توسط Admin

آرشیو مطالب
آپلود رایگان و دائمی
پیوند های روزانه
بازی آنلاین